Det rullar verkligen på nu. Idag har jag knappt hunnit vara på Terapin. Tandläkaren först för att kolla hur det ser ut i munnen, om några strålningsskador börjat synas i munnen. Det är inget som syns än men jag ska träffa sjukhustandvården varje vecka nu

Idag har jag även fått cytostatikabehandling, strålning och haft möte med dietisten. Det är så man har att göra något nästan hela tiden. Har tänkt att göra en varsin kniv till mina barn. Vill att de ska ha något efter mig när jag lämnar in. Har inte något annat att erbjuda dom. Varje kniv tar ca 1 vecka att göra har jag hört så det gäller att ligga i om jag ska hinna göra dom.

Idag åkte Anneli och Alex hem till Sundsvall. Alex fyller ju år ttttden 7/10 så det är lite att göra hemma. Synd om Anneli som får göra allt själv 😦

Börjat att må illa och det är inget jag uppskattar. Avskyr att må illa. Magen känns som en spärrballong 😦 Nä, nu ska jag kolla hur det går med tvätten och sen försöka lägga mig. Har en olustig kännsla i kroppen och det känns inte alls bra. Hörs i morgon vänner