Idag verkar det vara lite småkyligt i Umeå, -7 grader nu på morgonen. Har fasen ingen koll på vad jag ska göra idag. Vet att jag har strålning men sen kommer jag fasen inte ihåg om det är met som är inbokat. Är lite skrämmande när man börjar glömma allt mer saker. Är väl åldern.

Blir en del pysselnidag nere på Oasen då jag har lite örhänge och halsband att tillverka. Sen så har jag ju kniven och de andra smyckerna jag gör så jag ska nog lyckas få även denna dagen till att gå. Har fått lite grejor hem som ska bli hit skickade så jag får undan lite av beställningarna jag fått. Kan inte för tillfället ra på mig mer beställningar innan jag betat av de som jag redan har.

Glad att jag har det här med pyssel att hålla på med annars skulle jag nog blivit mer knäpp för länge sedan. Hatar verkligen min sjukdom nu. Vill inte ha cancer utan jag vill jobba på som jag kunde göra innan. Nu orkar man knappt med att promenera 5000 steg på en dag.

Nu har kvällen kommit. Frågade på Strålningen idag vad det kunde vara som jag fick i munnen igår kväll när jag hade lagt mig.  Då sa de att det var säkert slaggprodukter från tumören!!! Va fan, trillar den ner i bitar i munnen på mig??? Mysigt… NOT!!! Det måste ju innebära att den minskar i storlek i och med att den trillar ner i min mun i delar. Idag har jag mått illa nästan hela dagen. Det måste beror på att cytostatika behandlingen. Det var ju lika dant förra veckan då jag fick cytostatika.

Kniven har jag mer eller mindre fått klar idag. Ska se om jag börjar på slidan i morgon. Har fixat en drös låtar till Janne på Oasen som han kan ha på karaoken. Jag har även några armband som jag måste fixa i morgon som är beställda. Börjar komma ifatt lite på beställningarna. Fast jag saknar fortfarande svart bokstäver så det är en del jag fortfarande inte kan göra förens de har kommit.

Nej, nu ska jag lägga mig och hoppas att jag får sova mer än 2-4 timmar….

Sov gott, ses i morgon 😀