• Då har ännu en dag gått. Jag har nästan sovit bort hela dagen. Vi car och hämtade vinterdäcken till bilen så vi har dom hemna när det är dags att skifta. Inget som är aktuellt än i alla fall. Anneli har haft fullt upp. Lagat mat och förberett inför i morgon då vi ska fira Alex som fyllde 12 år igår. Tårta ser helt okej ut i år också, så jag hoppas att den smakar gott med

I kväll så hade vi lite tävling, jag, Anneli, Moa och Daniel när vi kollade på tvprogramnet ”Gissa låten” Idag var det Anneli som vann. Förstår inte carför men jag har svinont i min högra armbåge, känns som en nerv är i kläm 😦 Ingen höjdare tycker jag. Har tillräckligt med bekymmer som det är redan. På måndag ska Moa åka med upp till Umeå så hon också få vara med och se vad jag går igenom. Hon kan behöva det. Kanske får hon lite svar på frågor hon har.

Tiden går fort i Umeå och det är skönt. Det innebär att behandlingen närmar sig sitt slut. Har ca 4 veckor kvar av min behandling. Sen blir det en koll efter ytterligare 6 veckor för att se hur strålninge tagit på tumören. Vet inte vad som händer efter det. Hoppas att den minskat så pass mycket så att man överväger att operera bort det som är kvar av tumören. Ja, det är vad jag hoppas. Sen är frågan om det blit så en helt annan.

Nä, nu ska jag fortsätta att kolla vilka som beställt armvand och inte fått got än… ja mina vänner, vi får höras senare idag. Sköt pm er så, hörs och ses vi… 🙂