Då ligger man i sin egna säng för sista gången på några dagar. I morgon bär det av till Umeå igen och fortsatt behandling av tumörene från varmare breddgrader. I morgon så följer Moa med mig och Anneli upp. Hon vehöver också få se vad som jag går igenom. Få se hur strålning mm funkar.

Idag har det varit en hel del och firat Alex. Niklas, Åsa, Nova, Tilde, Nicklas, Mikaela, Carina, Stig, Moa och Daniel… En hel drös med folk 🙂 Alex var jätte nöjd över presenterna han fick och vi bjöd på potarisgratäng, kyckling, kycklindspett och ytterfile. Anneli hade gjort allt och det var jättegott. Skälv så hjälpte jag till vid tårtbakningen. Den blev inte lika god som den brukar bli men den åts upp i alla fall.

Alex pokemon tårta

Nu i helgen så har jag skickat en del av det som man beställt av mig när det gäller armband. Har ett gäng kvar att göra till veckan. Se om jag kan fixa dom i morgon. Behöver försöka få iväg lite mer armband mm. Man kan väl lungt säga att pengarkassan tar slut betydligt fortare nu när vi bara har sjukpenning båda två. Man önskar att man var pojken med guldbyxorna. Man har många hål att fylla men jäkligt snålt med inkomst. Ska se om man kan få hjälp att söka från fonder men det är en hel vetenskap att söka. Se om kuratorn i Umeå kan hjälpa till lite.

Nej, nu ska jag spela lite och sen blir det till att försöka sova. God natt alla mina vänner, både nya och gammla. Hörs och syns framöver…