Det är inte bra nu med mig. Mår konstant illa och sårig i bägge näsborrarna. Det gör ont som bara den i näsan. Biverkningar från strålningen, likadant att jag är trött hela tiden. Mycket gnäll nu tycker jag.

Idag har det blivit strålning och strax ska jag träffa kuratorn. Ska se om hon kan hjälpa till med något ang fonder att söka. Efter det så får jag nog försöka vila så jag orkar att se när löven faller efter mötet med Timra IK som kommer till Umeå. Ville gå på matchen men jag klarar inte av det tyvärr. 😥

Nu har jag kommit så långt att jag har påbörjat kniv nr 2. Ska bli intresant att se hur den blir. Har slidan kvar att göra till kniven jag började med.

Igår kväll blev det lite surr med Kalle och Kristina. Det verkar som det har gått bra för honom. De åker hem idag så det var bara en snabb visit för deras del. Skönt att det gått bra för honom.

Just nu ligger vi på hotellet och tittar på Björklöven mot Timrå IK. Det ser lovande ut just nu. Mitten av 2a så står det 1-2. Timrå leder men nu har man 2 utvisade. 😦 Jaha… 2-2 i spel 5 mot 3

Det blev förlust för Timrå IK. Orolig att jag kommer läggas in på sjukhuset för jag inte kan äta. Vill verkligen inte bli inlaggd. Försöker ju äta men det går inte på grund av illamåendet. Lider med Anneli. Detta är verkligen ingen lätt resa för henne heller. Jag pratar ju ingenting om hur jag mår eller vad som sker. 

Halsband som jag gjort