I dag har man varit populär. Telefonen har ringt i ett. Har haft möte med läkare vid flertal tillfällen idag på grund av att jag tappat 2 kilo sen i tisdags. Även varit hos öron-näsa-hals och fått besiktning och sugning av näsan. Är bra sårig i båda näsborrarna. Ska på återbesök i morgon för att få tamponader instoppade i båda näsborrarna.

Lyckades slippa bli inlaggd på onkologen! I stället så kom ash (Avanserad Sjukvård i Hemmet) till hotellet och gav mig näringsdropp. Så jag blir kvar i Umeå hela helgen 😦 Känns bedrövligt att det går utför. Gommen ser i alla fall riktigt bra ut. Bara en blåssa i gommen. Nya mediciner är insatta så att jag förhoppningsvis får igång  magen.

Ligger och tittar på HV71 – Örebro. Såg bra ut efter 1:a perioden. Efter 2a perioden var spelad så hade Örebro kvitterat och tagit ledningen med 3-4. HV har tappat ledningen. Hoppas de vänder nu i 3:e.