Då är jag själv här på hotellet. Vi vet inte om Anneli har möjlighet att komma upp mer eller om jag kommer att få åka hem mer innan min behandling är slut den 8e november. Det kostar ju oss pengar som vi inte har om hon ska komma upp. Hade jag fått åka hem så hade det inte varit några problem då hade hon rest med mig. Känns tungt 😦 Allt för att jag hade tappat några kilo mellan tisdagen och fredagen, närmare bestämt 2 kg. Så nu i helgen så kommer de och ger mig dropp nattetid på hotellet. Bättre det än alternativet, att bli inlagd på onkologen här i Umeå. Det ville jag absolut inte! Här på hotellet har jag ju lite att göra även om det är helg. Har ju fått tillåtelse att vara nere på Oasen och där har jag tillbringat mycket av tiden.

Gjort en del armband, örhängen och kommit ifatt med sånt som är beställt. Har jag tur så får jag lite mer sålt och då kan i alla fall Anneli komma upp och vara här med mig. Just nu överväger jag att lämna in matkortet som jag fått här på hotellet. Det kostar mig 90 kr om dagen och jag vet inte om jag kommer kunna lösa det nästa helg. Jag kan ju ändå inte äta på grund av illamåendet, fast jag försöker. Känns som det går tungt nu!

Idag har jag gjort 2 armband som jag ska skicka ner till min son på Öland. Hoppas att han kommer bli nöjd över dom. Ett är med Mörbylånga Goif som han tränar fotboll med och ett Camoflagearmband med kompass som han kan ha när han är ute och fiska eller gör något annat skoj. Då kan han ju alltid hitta hem igen 😀

Då ligger jag ensam på hotellrummet med dropp hela natten. Får se hur länge jag ska behöva ha dropp. Träffa läkaren i morgon, lab och strålning. Sen får vi se vad som händer…