Idag är dagen då lönen kommer….

och så försvann den igen. Då har jag kommit till det stadiet igen då jag sitter ihop med droppställningen. Måndag och tisdag slapp jag den fast jag fick inte i mig någon mat de dagarna. Frustrerande när man känner sig hungrig och så fort man får något i munnen så känns det som det växer. Inte det minsta trevligt.

Fått sår i munnen pga strålningen. Har ett som är ca 1 cm långt i gommen. Märks när jag spottar för då är det med blod i salivet. Är trött nästan hela tiden. Jobbigt när man sitter t ex och slipar på kniven och man nickar till mitt i slipningen. Lägger jag mig för att vila så kan jag lätt sova 2-3 timmar och ändå somna lätt på kvällen. Men som jag förstått drt så är det biverkningar från strålningen.

Så glad att jag slipper cytostatikan. Nu ska jag bara få ordning på aptiten så är det lättare att fightas mot cancern. idag ska jag försöka att slipa på knivarna så jag kommer någon stans med dom. det är ju faktiskt inte så många dagar till som det är beräknat att jag ska vara här uppe. 9 november är slut datum för strålningen i dagsläget.

Enda som är trist med det är att man kommer sakna Janne, Gun-Eva och Oasen. Oasen har verkligen varit ett favoritställe där man kunnat pyssla med i stort sett allt.

Myggdödare.

Kniv jag gjort

Armband med glas som jag gjort

Paracordarmband och mycket mer är vad jag gjort på Oasen.

Ett ställe där man verklugen kan glömma bort sjukdommen för en stund och fly in i kreativitetets rum. Man behöver inte göra någor där heller utan bara sitta med och prata eller något…