Ja, då har vi gått in i en ny månad, november… Det går ju framåt med min behandling vilket är skönt. Just nu så har jag bara 6 dagar kvar att strålas och sen blir det ett uppehåll på ca 6 veckor innan man kommer att göra en ny MR och CT. Det är då man kan se hur tumören har svarat på behandlingen som jag genomgått nu. Jag hoppas innerligen att den krympt så pass att det är grönt ljus för att operera bort det sista som är kvar av den. Har den inte krympt så pass mycket så vet jag inte alls vad som kommer ske. Jag träffar ju läkaren på torsdag och då ska jag fråga han vad som händer framöver och då får vi förhoppningsvis lite svar.

Det värsta nu är ju att jag inte klarar av att äta. Tycker att jag har provat allt möjligt men det går bara inte. Så fort jag får maten i munnen så känns det som det börjar växa och  som om jag ska spy. I dag har jag lyckats att få i mig en skål med sparrissoppa och det är inte mycket att hänga i granen tyvärr. Är ju hungrig så det är ganska frustrerande att inte kunna äta så att man blir mätt.

I dag så  har jag jobbat en del med knivarna som jag håller på med. Nu har jag lite kvar att slipa på den 3e kniven och sen så ska jag göra slidor till alla tre knivarna. Känns som om jag måste lägga på ett kål om jag ska hinna med. De blir i alla fall riktigt fina tycker jag i alla fall. Hunnit med att göra något armband i dag och så har jag även gjort en trollslända i glas som blir riktigt fin. Fast den Anneli gjorde blev ännu enligt mig. Man har fått med sig mycket nya kunskaper när man åker här ifrån Umeå och allt är klart. Kunskaper som man annars troligtvis aldrig hade lärt sig annars. Göra knivar, paracordarmband, pärlarmband, bluelinearmband, och mycket mer. Man har även träffat många underbara personer och personal på avdelningar både här i Umeå och på Onkologen i Sundsvall. Det har varit en resa utan dess like detta med min tumör i huvudet. Nä, det får nog vara allt för nu… Se om jag orkar med att skriva några  rader i kväll…