Igår fick jag feber på eftermidagen. Efter samtal med jouren och onkologläkaren så fick jag åka till akuten. Det slutade med att jag blev inlaggd på onkologen här i Umeå. I dag verkar jag vara feberfri och har även kommit igång med att äta ordentligt. Förhoppningsvis så blir jag utskriven i morgon.

Man har tagit en hel del prover och blododlingar. Har en infektion i kroppen men jag får ju antibiotika så jag hoppas verkligen det blir utskrivning i morgon. Har fått ett jätterum här på onkologen 🙂 Anneli har varit här hela dagen. Inte lätt för henne. Måste vara tråkigt för henne när hon blir ensam på hotellet.

I morgon ska vi träffa läkaren i ett utskrivningssamtal. Onsdag är ju sista dagen som jag ska strålas så det ska bli skönt att komma hem i några veckor. Dröjer sen ca 6 veckor tills jag ska tillbaks till Umeå för MR och CT för att se hur resultatet blivit av behandlingen jag fått.

Mitt rum på onkologen i Umeå