Hoppas att strålningsmaskinen är lagad. i måndags var den trasig så då blev det ingen strålning. I går blev jag strålad i ett annat rum. De hade räknat och ändrat så vid 17 tiden blev den strålning. så i morgon torsdag ska vara den sista strålningen för mig. Det känns riktigt skönt!!!

Sen blir det hem i 6-8 veckor innan det är dags för kontroll i form av MR och CR. Då ska tumören har minskat så pass att den är opererbar. Är den inte det så vet man inte säkert vad man gör. Troligt vis så blir det cytostatika igen  om den inte minskat tillfredställande.

Igår avslutades dietisten och tandvården så nu är det bara strålningen kvar idag och i morgon om maskin inte krånglar… Idag så hoppas jag att slidorna till knivarna blir klara och att mitt tennarmband kan bli klart. Det är de jag har kvar på Oasen att göra 🙂

Mina senaste allster kommer nedan:

Badlakan med HV71

Änlar på renhorn. Halsbandshängen.

Tigeröga i en korg till halsband

Halsband med änglar