Nu sitter vi, jag och Anneli på tåget mot Sundsvall. Vår tid i Umeå är över nu för denna gången. Är färdigbehandlad med strålning nu. ska väl upp i början av nästa år för kontroller och ev operation OM det är så att tumören inte har försvunnit nu efter strålning och cytostatikan. blir någ on kontroll, magnetröntgen som ska göras närmare jul, men det blir i Sundsvall.

Känns så otroligt skönt att man kunnat börja äta igen. Det var någon infektion i kroppen jag hadde som gjorde att jag mådde illa hela tiden. När jag börja med pencilin så försvann illamåendet och jag kunde äta igen. 🙂 Han att få alla projekt klara som jag höll på med och det är tack vare att Anneli, Gun-Eva och Janne hjälpte mig som jag hann bli klar med allt.

Ska bli skönt att få komma hem bland sina egna grejor, sova i sin egna säng mm. Har ju knappt varit hemma sen behandlingen startade. Hur som helst så är vi i alla fall på väg hem och det ska bli så skönt.