I dag har jag lite att hitta på. Ska försöka måla klart soffbordet och skänken som jag började med igår. Grundmålade och sen målade jag ett varv på båda. Behövs nog 2 varv med lackfärg till på möblerna. Sen i eftermiddag så är det besök hos öron-näsa-hals som gäller. Ska se om de kan suga bihålorna på mig så att ögonen inte rinner lika mycket. Sjukt irriterande när det forsar ur ögonen hela tiden.

Så frustrerad över magen min. Den vill inte komma igång. Är så förstoppad så jag mår illa mest hela tiden 😦 Men det är väl Morfinets fel att man är förstoppad hela tiden. Nästa vecka så ska jag börja dra ner på medicinerna så då kanske det börjar bli ordning på magen igen.

Ja, ni som är inne och läser min blogg märker nog att det blir mindre skrivet här nu. Känns lite dumt att upprepa allt dag ut och dag in. Har jag inte så mycket att skriva så avstår jag hellre och så sammanfattar jag i stället då och då så blir det inte en massa upprepningar.

Glad att jag fortfarande har armbanden att pyssla med, annars så blir dagarna väldigt långa. Är ju fortfarande en del som beställer armband av mig. Känns kul att de är uppskattade. Vi behöver verkligen vartenda krona som vi kan få in samtidigt så har ju jag något att göra. Nu har jag ju börjat göra lite julänglar. Kan ju vara perfekta julklappar 🙂

Anneli hjälper mig med bra mycket och det är jag så tacksam över. Hon har det inte lätt nu. Hennes frozen shoulder är bedrövlig nu. Tror inte hon kan lyfta armen mer än några cm från kroppen. Stelnar allt mer och sprutorna hjälper inte så mycket tyvärr. Min värk kan jag ta tabletter emot som hjälper men det finns ju inget man kan göra åt frozen shoulder tyvärr…

Nä, nu ska jag göra lite nytta tror jag… Ha en bra dag på er….