Nu är målningen av möblerna klara. De blev riktigt fina om jag får säga det själv. Var träfärgade innan så man kan lungt säga att det blev betydligt ljusare i Vardagsrummet. (Se bilder)

I kväll så blir det till att skrika, klappa händer och föta ett jäkla liv. Vann ju biljetter till Gladiatorerna så dit ska vi i kväll. 🙂 Vi har varit 2 gånger tidigare, lär inte vara så stor skillnad i kväll jämfört med andra gånger vi varit dit.

I går var jag och Morgan och fixade avgassystemet på V40n. nu ska vi bara besikta den och sen lägga ut den till försäljning. Vi har ju ingen nytta av att ha 2 bilar nu när ingen av oss jobbar. Lär ju dröja innan jag kommer jobba igen då jag är sjukskriven till sista februari än så länge. Blir väl längre om det blir operation eller annan behandling.

Har snart varit hemma i 5 månader. Tur jag varit så dålig som jag varit. Hade väl klättrat på väggarn annars. Märker att kroppen inte är i form för jag har inte mycket till ork längre, så att jobba är helt otänkbart i dagsläget.

Soffbordet

Skänken


Julhalsband (70 kr)

Ängelset (120 kr)