Idag har det hänt lite. I går efter vi varit hos en av hockeymammorna och hälsat på så for vi vidae upp till Alby. Svärfar fylld år i går så vi passade på att gratta honom. Blev en liten överraskning för honom att vi dök upp. intemycket till vinter i Alby heller.snor halt bara…

Idag när vi åkte från Alby så var siktet inställt på Sjukhuset i Sundsvall. Had möte med ögon först och senare var det öron-näsa-hals. Ögon så visade det sig att jag borde ha glasögon tack vare mitt vänsteröga. men det är ingen mening att köpa glasögon än.Man får vänta mellan 6-9 månader tack vare strålningen.Synen var sämre på vänster öga. Att det rinner hela tiden beror på att ögat är torrt. Så för ögat sa jag använda droppar flera gånger per dag. Det kan också vara därför synen försämnrats och kan bli bra med ögondropparna.

Efter det besöket så bar det av öron-näsa-hals. Det var dags för veckans sugning av  bihålorna. ska göra det varje onsdag i någre veckor pga såren i näsan efter strålningarna jag fått. Måste kontakta Umeå inom snar framtid. Höra hur det fungerar med glasögon för mig, om det finns som hjälpmedel etc. Det är ju pga strålningen som synen blivit sämre.

På måndag ska jag minska på Dolcontinet från 30 mg  til 20 mg. Det ska ha i ett par veckor, sen blir det till att minnska ytterligare 10 mg. Nu har vi börjat att minska mina mediciner!!! :mrgreen:

I morgon ska vi besikta V40’n och sen lägga ut den till försäljning.  Det är helt onödigt att ha den stående i carporten. Fast den har ju kommit till lite nytta då Niklas och Mikaela har kunnat använda den när de velat. I januari eller februari så är det nog läge att börja kolla efter bil till mig så jag har något att åka till jobbet med när det blir aktuellt.