Go kväll min kära vänner. Jag och Anneli var tvugna att åka ut till Birsta både på fredagen och lördagen!!! Någon hade tappat sitt bankomatkort där i torsdags kväll när vi var på Ö & B, det var inte Anneli!!! Folk över hela Birsta! Inte lättaste att hitta parkering kan jag lungt säga. Just det…. I torsdags kväll när vi åkte bil på väg till Birsta så såg borde jag och Anneli ett stjärnfall som var riktigt nära oss.

Idag så fick jag hjälp av min ena grabb, Niklas att hämta en begagnad garderob som vi köpt. Tror den vägde 200 kg, kändes verkligen som så. I ärlighetens namn så höll jag fasen inte på att kunna bära den. Sista trappsteget innan vi var hemma så lyckades jag nästan inte att få upp benet. Hade jätte problem att få luft och blev lite smått orolig. Till slut hade vi fått in den och jag fick sätta mig för att försöka få luft. Helt klart är att cancern påverkar mig mer än vad jag vill inse. Hela dagen så har mina fötter känts knepiga. Stuckit i dom, varit pirrningar på undersidan fötterna och det är oerhört jobbigt. Man går som om fötterna var rundade på undersidan vilket är välldigt obehagligt.

Anneli har satt upp julgardiner, stjärnor och stakarna i fönstren idag. Blev jättefint. Resten får väl komma fram lite närmare jul, tomtarna och det andra pysslet. Nu saknar man bara snön för att få lite julstämmning. Vi lyckades även sälja iväg Annelis bil idag, V40’n. Känns bra då vi redan har en ny bil. Vi kollade med Berners vad servicen skulle kosta att göra på Skodan. Medan de slog på datorn ang pris så gick jag till reservdelar och köpte nya torkarblad. Höll på att få en chock när jag kom tillbaks. Dels så fick vi reda på att det är kamrem på bilen och inte kamkedja. Den skulle ha bytts för flera tusen mil sedan!!! Service och ny kamrem skulle sluta på drygt 14000 kronor!!! Hur fasen ska man få fram de pengarna när båda är sjukskrivna. Vi skulle ju spara ihop så vi kunde köpa någon bil till mig så jag kan ta mig till jobbet när sjukskrivningen och allt är över med den här jäv*la cancern. Blir inte mycket till bil för min del tyvärr. Är ju tvugna att ha två bilar så då man jobbar som man gör och på de tiderna man gör. Buss är ju inget allternativ…

På måndag måste jag nog ringa till Umeå och onkologen där angående mina fötter. Det känns inte det minsta bra med dom tyvärr. Måste även ta upp att jag kommer minska mitt Dolcontin från 30 till 20 gr från måndag. Måste ju börja att trappa ner på morfinpreparaten. Pröva i alla fall. Beror lite på hur värken kommer att se ut för mig. Tänker ju inte gå och ha ont. Har ju fått lite klarhet angående mitt vänsteröga, varför det rinner hela tiden. Jag är torr i ögat och har lite grå starr efter strålningen. Torr??? Här har jag struntat i mina ögondroppar för det rinner ju hela tiden ur ögat!!!

Jag har ju påpekat det vid ett flertal gånger både till läkare och annan vårdpersonal men ingen har sagt eller gjort något. Att ögat rinner beror ju då på att ögat är tort och då producerar man mer tårar för att ögat INTE ska vara tort. Så det är bara att köra igång med ögondropparna i stort sett hur ofta jag vill och behöver. Märkligt att man inte sagt detta tidigare till mig. Har ju ändå träffat en hel del vårdpersonal de senaste månaderna.

Har de senaste tiden svårt att sova 😥 Vet inte riktigt varför. Kan vara att man funderar på allt med cancern, biverkningar, ekonomin, jul, vardagen, jobb mm. Nä… det får bli allt för denna gång…