Fy vad fort tiden går. Redan 1:a december. I morgon ska vi åka upp till Ånge/Alby och vara där i helgen. Tilde fyller 3 år så vi ska fira henne.

Ikväll har jag pratat med en läkare i Umeå. Känns som jag borde kunna skära ner på lite mediciner och det kan jag enligt läkaren. Betapred ska jag skära ner lite i sänder men illamående tabletterna kan jag plocka bort. Få göra det från måndag då det är dags att göra ny dosset.

Känns inte bra i fötter, smalben och fingrar. Kryper/sticker i dom. Blir lite orolig att det ska vara bestående på grund av strålning och cytostatikan. Tänk om jag inte kan jobba mer inom vården på grund av sviter efter cancern…

Mycket som verkar vara si sådär med en gammal man. man skulle verkligen vilja smyga igång med jobb men jag har ju inte orken 😢 Är trött om dagarna. Sovit middag i 2 dagar nu och ändå är man trött 😦

Tittat på lite jul att göra. Jansson ska jag göra och frysa in så man kan ta med det på julafton. Leverlåda och morotslåda ska jag köpa och ta med till Ånge. Finska stjärnor med plommon blir nog också aktuellt att göra.