Då sitter man här hemma. Har lyckats få lite julstök undanröjda. I går bakade jag finska julstjärnor för första gången och de blev riktigt bra om jag får säga det själv. Har suttit och gjort en hel del armband och änglar örhängen som vi ska försöka sälja när vi är på seans hos Maries Lycka.

Har pratat med onkologen angående mina fötter, underben och händer. Har ju som stickningar i dom. Fötterna känns inte alls bra. Behöver bara vara uppe en kort stund så känns de som jag har bollar till fötter 😦 De sa att det är förtidigt att kunna göra något, jag har fortfarande biverkningar i kroppen både av cytostatikan och strålningen. Skulle det bli för jäkligt så fick jag återkomma.

Näsan min tycker jag inte blir något bättre alls. Hjälper inte med sprayer eller något. Känns som om det är totalstopp så got som hela tiden i den högra näsborren. Blir faktiskt lite orolig att det är på väg tillbaks…

Har kommit igång och börjat läsa… Inte illa för att vara jag. Läst ut en bok och kommit halvvägs i nästa. Håller på att läsa om att utveckla sin medialitet och om Healing. Även om stenar/kristaller och dess betydelse och hur de kan påverka oss. Känns bra för då är jag ju ändå aktiv fast jag inte anstränger mig.

Tycker att det är jätteskoj att barnen och jag börjar att få bättre kontakt. Inte en dag för tidigt kan man väl lungt påstå. Niklas och hans Mikaela har köpt en lägenhet och flyttar in i februari 😀 Tycker att det är jätteskoj. Hon är bra för honom. Tobias och Johanna kommer inte upp denna julen. Kan förstå det då de har varit upp flera gånger under detta året. Mattis hoppas jag att jag ska kunna träffa något under nästa år. Hoppas innerligen att jag är frisk eller mår så pass bra att vi kan åka ner nästa år.