Nu är det bara 12 dagar till julafton 😀 Längtar till jul och all den goda maten. detta året kommer jag att kunna äta med de andra. Har inte hänt så  många gånger då jag brukar åka runt och hälsa på olika familjer varje jul. Denna julen blir det bara 2 familjet, Juva, krigarprinsessan och en familj till.

Nu sitter jag i väntrummet på lab och ska lämna lite prover. Ska ju tydligen sövas vid något tillfälle för att ta biopsin men när har jag inte en aning om. Vet bara att Umeå har beställt det. Skulle kännas bra om man fick lite info då det är mig det handlar om.

Jag ska väl ta och göra iordning en Jansson och lite julgodis idag hade jag tänkt. Måste leta var de säljer lever- och morotslåda. De är ett måste på julbordet. skulle vilja ha små kroppkakor också men det är svårare att få tag på.

Min näsa känns som om den blir mer och mer täppt och det är inte bra. Är det på grund av tumören eller är det på grund av förkylning? Svårt att veta då jag jämnt är täppt. Magen är det mer eller mindre stop i och det är frustrerande.