Då har julen varit. Har varit bra fast jag har väl mer eller mindre sovit bort hela julen. Haft feber och börjat få hosta och så är näsan helt täpt 😟 Vi har varit i Alby och Ånge hela julen. Kom hem igen igårkväll. Fick tag i en 105 säng till Moa som vi var och hämtade. Nu slipper hon och Danne trängas i hennes 80 säng. Tack Morgan, Malin och Magnus för hjälpen! ❤

Jag var och Tomtade hos Juva (krigarprinsessan som också slåss mot cancer) och 1 familj till. Det var vad jag orkade med. På uppesittakvällen var vi hos Annelis bror och hans familj. Ingen av oss vann något men vi hade i alla fall trevligt. Där uppe var det mer snö än vad vi har i Sundsvall där det är gröna gräsmattor.

Idag har jag varit och gjort MR här i Sundsvall. När jag kom in sa de att det skulle ta ca 40 min…. Första 30 minuterna gick det bra men sen började paniken komma allt mer och till slut fick jag tryycka på larmet. Får ju ingen luft genom näsan och så var jag aldeles svettig. Fick vara utanför tuben ett par minuter innan de körde in mig igen. Räknade, tänkte på annat, fokuserade på färgen grön… till slut var det så jag var påväg att larma igen men då var vi klara!!!

God fortsättning önsska jag er alla 🎅🎉