Ja, då är det sen sista dagen för 2016. Vilket år det varit! Känns som döden flåsat mig i nacken halva året. Den sista juni fick jag beskedet att jag har en tumör i huvudet. Den sitter bakom näsan och är elakartad. När de gjorde biopsin på mig så såg de att den var elakartad men den har inte spridit sig. Cytostatikan jag fick var inte att leka med. Jag blev riktigt dålig av den. Fick ligga inlagd 5 av 6 veckor på grund av biverkningarna.

Behandlingen fortsatte sen i Umeå med strålning och cytostatikabehandling. Är så tacksam över alla som har stöttat oss i den här missären vi hamnat i. Anneli har haft det jäkligt tufft med sin frozen shoulder. Finns inget man kan göra för att lindra eller bota den utan den måste få självläka. Tar jag tabletter så försvinner mitt onda för ett tag. Tar Anneli tabletter så påverkar det ingenting, hon har ändå lika ont.

Är så tacksam för att hon finns vid min sida. Den här cancern hade knäckt mig för länge sedan annars. Hon sporrar mig. Pyssladet och bloggen är hennes förtjänst. Glad att jag hållt på med armband, örhänge mm för då har jag kunnat låta bli att tänka på cancern. De grejer som jag/vi har gjort och sålt har verkligen hjälpt oss när det gäller räkningar. Det gäller sidan som Wera startade på Facebook också. Att det finns så många som ställer upp och skänker pengar trodde jag inte fanns. De pengarna som har kommit in där har gått till attbetala sjukhusräkningar och mina mediciner.

Stort tack till er alla!!! ❤

I morgon är det 2017. Tyvärr så kommer min fight att fortsätta även nästa år. I veckan gjorde jag magnetröntgen och den 2/1 så ska jag sövas och de ska ta biopsin på tumören. Den 11e januari så ska Umeå och Sundsvall ha konferans ang min tumör, hur man ska gå vidare. Sen kommer jag få besked! Orolig över det. Tänk om den inte krympt så att den kommer kunna opereras… Kommer jag då få leva resten av livet med en tumör i huvudet? Hur länge kommer jag kunna leva med den i huvudet?????

Jaja…

Gott Nytt År Önskar jag er alla.