Japp, då sitter jag här en stund till innan det bär iväg till sjukhuset. Ska sövas och ta en biopsin på tumören. Det som oroar mig är att jag bara för någon dag sen drömde att jag inte skulle vakna upp efter sövningen. Sist jag drömde något liknande var strax innan vi fick reda på att det var en tumör jag hade i huvudet.

Känns oroligt faktiskt! Men det är inget jag kan göra åt det. De måste ju ta biopsin så de vet hur man ska gå vidare i behandlingen. Hoppas innerligen att den krympt så pass att det går att operera bort resterande tumör. Fast det känns inte så tyvärr. Tycker att jag är lika täppt nu i näsan som jag var innan allt det här uppdagades. Hoppas att det bara är inbillning och att det beror på att jag är förkyld.

Anneli har däremot åkt på en jäkla förkylning. Var lika dant förra året vid denna tiden, då var hon också dyngförkyld. Hoppas det släpper snabbt för henne. Jobbigt att gå runt och vara täppt i näsan och hosta.
Hoppas att 2017 blir ett bättre år än vad 2016 har varit. Sämre kan det ju knappast bli. Är så tacksam att jag har kontakt nu med alla tre av mina barn. Hoppas att vi kan ta oss ner till Öland till sommaren. Vi skulle behöva komma ifrån allt elände nu. Förutom cancern så är det väl ekonomin som är i botten. Inte lätt när båda är sjukskrivna. Man har inte råd med några utsvävningar då.

Man ska väl inte klaga för det finns alltid dom som har det värre…
Nu ska jag göra mig iordning då jag snart ska åka till sjukhuset. Ha det gott…. ❤

Då är man hemma igen. Allt gick bra 😁 Blöder en del ur näsborrarna men det är inte hela världen. Värre är att det gör ont i näsan men det släpper så småning om. Nästa som händer är den 11 januari då de skahavideokonferans, Umeå och Sundsvall. Efter det så lär jag få besked om hur vi ska gå vidade.