Sitter i soffan med familjen och tittar på ishockey mellan Timrå IK – Södertälje. 0-0 efter 1a perioden. Igår när man snöt sig så var det som om det kom rester från tumören. Kan ju hoppas på att så är fallet. Är orolig över att det är för stor del av tumören kvar så att man inte kan operera bort den. Vad händer då???

I början fick jag oddsen 50/50 chans att leva i 5 år. Undrar hur det ser ut i dagsläget. Harbjag drygt 4 år kvar att leva??? Jag har ju inget flås kvar. Blir ju helt anfådd bara av att gå upp för trappen för att komma hem. Jag vill verkligen bli fri den här skiten nu. Komma igång med jobb och allt igen. Stor prövning ekonomiskt när båda är långtidssjukskrivna.

Orkar inte ens att åka ut till ishallen och kolla på matcher när Timrå spelar. Innan har jag ju varit i stort sett på alla deras hemma matcher. Saknar hockeyn. Nu spelar ju inte Alex längre så nu är man ju aldrig i ishallen. Har själv inte kunnat snöra på mig grillerna och åka lite. Lär ju inte bli något denna säsongen tyvärr.

Roligt att jag har fått bättre kontakt med barnen. Känns riktigt bra 😀 Hoppas man mår så pass bra i sommar att vi kan åka ner till Öland. Då kanske man kan ta en fiskedag med Mattis. Skulle vara riktigt skoj. Den 12e så får jag väl besked på hur det ser ut med tumören. Förhoppningsvis får jag även reda på hur vi ska gå vidare i behandlingen…