Idag har man gått och väntat på samtal från läkaren. Skulle få besked om tumören. Man har varit inställd på det värsta. Man har inte vågat hoppas på något annat. Till slut ringde läkaren här ifrån Sundsvall. De hade pratat om mig idag på konferansen mellan Umeå och Sundsvall. De hittade ingen tumör att ta biopsin ifrån!!! Den var borta 😃 Man vill inte helt säga att den är borta förrens man gjort en koll uppe i Umeå. Till 95% så kan man säga att den försvunnit.

Den här djävulska behandlingen som vi genomgått har verkligen betalt sig. Nu i efterhand så kan man säga att allt vi genomgått inte har varit förgäves. All biverkningar man har haft och fortfarande har. Det har inte varit förgäves!!! Är så tacksam för allt stöd som vi har fått av alla. Den här resan har verkligen varit en prövning för oss alla och jag är så glad att vi gick segrande ur den här striden mot cancern. Det är nästan så man inte vågar tro att det är sant.

Håret reser sig på armarna när man tänker på samtalet med läkaren. När han sa att de inte hittade någon tumör att ta biopsin på!!! Man har ju gått och varit  bered på det värsta. Att tumören skulle försvunnit har man inte ens vågat fantisera om. Man har inte vågat planera något framåt för man har inte vetat något eller haft orken att planera mer än några dagarframåt.

I början av februari skavi till Umeå och göra en röntgen. Därefter kan de säga om jag är helt fri från tumören. Blir även att man ska se om man kan göra något åt missbildningen i näsan som har blivit av behandlingarna. Allt känns så otroligt just nu!!! 😆 Svårt att ta in att 7 månaders plåga äntligen verkar vara över för oss. Tackar än en gång alla som stöttat oss på olika vis. Vi är verkligen tacksamma och hadd nog inte klarat av denna resa utan allt stöd.