I morse var jag på Öron-Näsa-Hals för att ta ut de 2 tamponaderna som jag hade kvar. De satt vid bihålorna. Den högra tamponaden fick läkaren ut ganska lätt. Värre var det när han skulle ta ut ur den vänstra näsborren. Han hittade först inte den. Fick några tussar uppstoppade som skulle ta ner svullnaden i näsborren. Efter ca 10 minuter så var det dags för nytt försök. Denna gången så kollade han med kameran först. Fick hålla på ett tag innan han fick tag i den och det gjorde ont som f*n. Blev inte bättre när han började dra ut den. Tillslut så var båda tambonaderna borta 😀

Vid 16.30 tiden så ringde läkaren. Konferansen med Umeå var slut. De hittade ingen tumör!!! Men de väntade fortfarande svar på ett prov, ett färgprov men han kunde inte svara riktigt på vad det innebar. Jag är nu tumörfri sa han 🎉🍾🎉😂 Nästa vecka skulle eventuellt det sista provet vara klart. Berättade också att jag fortfarande är en högrisk patient och kommer att få gå på täta kontroller med tanke på att tumören var så stor.

Man har svårt att ta in att tumören är borta med tanke på hur stor den var i oktober. Det är som ett mirakel. Nu kanske man vågar börja planera lite framåt som semester mm. Det är som man vunnit högsta vinsten… behålla livet!!!