I morse låg jag på soffan och tittade på tv när mobilen ringde. Det var överläkaren på Öron-Näsa-Hals, Tomas Eriksson. Han hade fått svar nu på det sista provet från Umeå. Det visar sig att jag är TUMÖR FRI!!!!

Det är helt otroligt, knapt man fattar att det är sant!!! Det var alltså en tumör på 3×4 cm som satt bakom näsan och räckte bak till hjärnan. En tumör som gjorde att de sa att jag hade 50% chans att överleva 5 år. Nu, 8 månader senare så är den HELT borta!!! Det är helt fantastiskt🎉👍🎉

Men i ärlighetens namn så har det varit en jävulsk resa som jag hoppas att jag aldrig mer får genomföra. Redan när jag fick 1a cytostatikan så blev jag inlagd efter 1 vecka. När den 2a behandlingen startade så tog det bara en dag innan jag fick läggas in igen. Väl i Umeå så fick jag både cytostatika och strålning vilket också tog hårt på mig.

Jag är så glad att jag haft pärlor att pyssla med när jag har legat inne. Gjort oräkneliga ”Fuck Cancer” ” Cancer Sucks” armband. Det har fått mig att tänka på annat än cancern. Sen när vi kom upp till Umeå så hittade vi Oasen som fanns på Hotell Björken. Ett helt fantastisk ställe med helt underbar personal. De hade hur mycket pyssel som helst där som man fick hålla på med. Ett sånt ställe är räddningen för många, framför allt för mig.

I tisdags var jag och kollade hörseln och sen var det sjukhustandvården som ville träffa mig. Cytostatikan har gjort att jag fått nedsatt hörsel på båda öronen men inte tillräckligt för att man ska göra något. Tandköttet har också tagit stryk så nu får  jag äta pencilin så jag inte ska få infektion. Mina fötter är inte heller alls bra. Kan inte gå långt innan det börjar värka i dem. Har som stickningar och som sockerdricka i fötterna. På vänsterfoten så har jag haft kännselbortfall på tre tår. Hoppas verkligen att dessa besvär försvinner så småningom.

Man märker verkligen att jag fått dunderdoser av cytostatikan! Den har slagit ut hela kroppen och nu gäller det för mig att försöka starta om den så att jag kan komma ing att börja jobba igen.