Då har det gått en vecka sen högerögat började stöka 😔 Det är jättejobbigt när man i stort sett inte ser ett dugg med det ögat från en dag till en annan. Välldigt frustrerande är det. Finns inget jag kan göra åt det heller utan det är bara att vänta tills det blir ännu sämre, då opererar de ögat. Ska tillbaks till ögon i slutet av april för koll. Livrädd att jag ska förlora synen förgott…

Tror inte att man riktigt förstått det här med tumören, att den är borta! Man förväntar sig att de ska ringa och säga att det har blivit en miss och att tumören är kvar. Man har svårt att smälta allt även om det nu gått ett tag sen beskedet att tumören är borta.

Man är ju rädd för att den ska komma tillbaks, kanske värre än den jag hade. Att det ska vara en obotbar tumör. Vad är risken att man får tillbaks cancer?  Jag tror inte det finns något man själv kan göra för att påverka så att man inte får cancer. Man ska undvika socker, äte ditten och datten men jag tror att ibland så är det mening med allt. Jag t ex intalar mig att jag inte fick sår och blåsor i munnen för jag drack Aloevera vatten med fruktkött i. Har inget bevis för att det var så. Mycket sitter i huvudet också. Tro på att man ska fixa det och stöd från omgivningen gör enormt mycket för en. Ge man upp hoppet så tror inte jag att man klarar av en så här tuff behandling.

Har funderat på barnen mycket. Tänk om man skulle lämna in innan man fick träffa barnbarn.Det skulle vara hemskt!!! Jag ser fram mot den dagen man får barnbarn. Det är inget man tänkt på tidigare då man tyckt att farfar låter så gammalt… Men som det ser ut nu så har jag tack och lov många år kvar och barnbarn kommer när de kommer 😀

Önskar er alla en riktigt bra dag och var rädda om varandra ❤