01.30: I går var jag på APT med resursteamet. Det var roligt att träffa en del av jobbarkompisarna. Men jag måste säga att jag får betala för det nu… mina fötter och ben värker så jag inte får sova. 1 1/2 timmes sömn har jag lyckats få. 08.30 så ska jag vara på ögonmottagningen för koll av högerögat. Hoppas verkligen att de bestämmer sig för att göra något konkret med ögat. Jätte jobbigt att inte se ett skit med det.

Förra veckan när vi var i Vemdalen så var jag ju i kontakt med en från Mittuniversitetet. Hon  ville skriva en artikel om min kamp mot cancern. Självklart så gick jag med på det. Den finns här: http://mu.itm.miun.se/blicksundsvall/efter-dodsbeskedet-han-besegr/

Måste säga att det tog mig 47 år innan jag provade på att åka skidor och det kommer inte dröja länge innan jag står på skidor igen. Det var enormt skoj även om jag nu bara åkte i barnbacken. Men man måste ju börja någon stanns 😉 Alex och Moa provade också på för första gången och de var betydligt bättre och modigare än mig. När veckan var slut så hade de åkt de flesta backar som Whovalley (Vemdalen) hade att erbjuda.

02:45 Hoppas att benen lugnar ner sig så att jag kan få lite sömn till. Jäkligt jobbigt detta att inte kunna sova för att det värker i benen och fötterna.Hur ska det gå med benen när jag börjar att jobba igen??? Igår plockade jag bort den sista morfintabletten. Nu äter man inga morfintabletter alls!!! 9 månader med tunga mediciner… Nu är det slut! Äntligen!!!

Nu ska jag se om jag kan få sova något. God natt mina vänner 😴