Så jäkla less på att ha huvdvärk!!! 😠 Idag ringde jag ögon mottagningen här i Sundsvall. Igår ringde jag ögon i Umeå ang remissen och de har fortfarande inte kollat på den. Måste få koll på det här med högerögat för det känns som det är ögat som värker och runt omkring det. Varken forte eller Ipren fungerar så jag har fått börja ta morfin igen för att slippa huvudvärken. Haft ont i 9 dagar i sträck nu om det räcker… Känns inte okej att ta det igen men jag vill inte ha ont.

Den 3/4 ska jag träffa Tomas på öron-näsa-hals dels ang sjukskrivningen, att jag vill börja jobba 25% men sen ska jag höra med honom om varför jag jämt är täpt i höger näsborre och det här med huvudvärken. Får dåliga vibbar angående det. Var ju så det började när det sen visade sig vara en tumör. Det ska väl inte vara det nu, troligtvis så inbillar jag mig bara…

Igåt lämnade jag in en hel hög med tabletter till apoteket, sånna jag åt under behandlingen. Fick poäng på att lämna in medicin, det hade jag inte en aning om.

I tisdags så var jag på min 1a koll efter behandlingen avslutats. Tar ju sån tid att genomgå MR men det är värt det. Har man tur så upptäcker de om det är några förändringar pågång i kroppen och huvudet.