Denna jävla huvudvärken knäcker mig. Sitter hela tiden i och runt högerögat. I morgon ska jag til Tomas på öron-näsa-hals. Hoppas han har hunnit kolla på Magnet röntgen jag gjorde förra veckan. Något känns helt fel men det är nog bara inbillning. Är jag bara inbillningssjuk? Har jag ont i huvudet på grund av ögat eller vad beror det på? Forte hjälper inte, inte heller ipren 😔

Igår var jag och Anneli ute och provkörde bilar. Blev grymt imponerad av Mini. Den var riktigt skön och man skulle lätt kunna tänka sig en sån som 2a bil. Bara prislappen som är fel när man kollar kontot 😉 Prövade även 2 olika Seat men de var ingen skön upplevelse. Ska ju snart börja jobba igen så nu börjar man kolla lite på begagnade bilar. Måste ju ha något att frakta mig med till jobbet.

Ser verkligen fram mot  att komma igång igen och jobba. Längtar även ut och kunna fiska igen. Har inte kunnat fiska på evigheter och det gör inte saken bättre när man kollar fiske på tvn. Snart är isarna borta så man kan ge sig ut och blöta dragen…