Då har det gått ännu en dag. Man kan verkligen jaga upp sig själv ordentligt. Har ju misstänkt själv att tumören kanske har kommit tillbaks. Täppt i höger näsborre och huvudvärk, det var ju  det började innan de hittade tumören. Hade träff i dag med Thomas Eriksson som är överläkare på öron-näsa-hals i eftermiddags. När jag väl kom in till honom så skakade jag som ett asplöv och var beredd på det värsta… Att tumören kommit tillbaks!!!

Han hade inte pratat med Umeå om min Magnetröntgen som jag gjorde förra veckan. Konferansen är på onsdag så efter den ska Thomas ringa och berätta vad som sas. Han kollade näsan och det såg i alla fall bra ut. En hel del ärr bildningar i högra näsborren som dels beror på provtagningarna och på strålningen. Han kollade bara lite på mitt höger öga när han ändå höll på. Han märkte i alla fall en viss förändring av pupillen när han lös med lampan så det tolkar jag som positivt. Pratade även med honom att jag vill börja jobba 25% från 1/5 och han såg inga hinder i dagsläget att jag inte skulle kunna börja jobba. Hänger väl lite på vad som sägs på konferansen också.

Ringde även ögon i Umeå i morse för att höra hur det gått med min remiss. Hon som ska göra undersökningen på mig har inte ens kollat på den. Helt otroligt, det är över 2 veckor sen de fick remissen här ifrån Sundsvall. 😠 I morgon ska jag se om jag får tag i Marcus, läkaren i Umeå angående strålningen jag fick. Han skulle ju kolla siffrorna och se om de räknat rätt på strålningsdoserna jag fick under behandlingen.

Huvudvärken kom som ett brev på posten medans jag satt hos Thomas 😟 Mina skakningar slutade inte förrens vi kom hem. Var en aning nervös och rädd. Personalen är helt underbar där, både Thomas och sköterskan Yvonne. Kan inte hylla dem nog mycket!!!

Sköt om er mina vänner….