Då ligger jag inlaggd och får försöka följa matchen på surfplattan. Fick åka in igår till sjukhuset. Anneli pratade med 1177 för hon är orolig för mig. Allt jag fått i mig oavsett om det varit vätska eller fast form har jag fått upp igen. Det är skit jobbigt. Min huvudvärk känns också som den bara blir värre och värre. 😔

I kväll har de beslutat att ge mig morfin i mindre doser men tätare, vad 4e timme. Då kamnske jag slipper få så fruktansvärt ont när morfinet gått ur kroppen. I morgon blir det ny magnetröntgen för att se hur ”tumören” har utvecklats sen förra magnetröntgen jag gjorde.

Sen vet man inte riktigt hur man ska tackla vad det nu är. Strålning? Operation? Ja, vad det blir har man i nuläget ingen aning om. Vad det än blir så hoppas jag att jag får behålla ögonen även om jag kanske inte har syn mer än på det vänstra….


Nu ska jag försöka heja fram mitt HV71