Ligger här på avd 14 på Sundsvalla sjukhus. Natten har varit bra om msan ser ur värk synpunkt. Men ena porten lla av som jag fick droppet i och då satte man en ny doppnål i 2 armen. Den höll inte så nu på morgonen så har de aktiverat venpporten jag hade inopererad så jag kan få smärtstillande via den. Just nu är smärtan och illamåendet väldigt högt. Hoppas att den ger med sig lite så jag förhoppningsvis kan följa guldmatchen i eftermiddag mellan HV – Brynäs.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154726322134613&id=244439429612

Vilket stöf jag och familjen får från alla möjliga håll. Man blir alldeles tagen. Vi är så oerhört tacksamma för allt stöd och hjälp som vi kan få.

Vi har en fortsatt lång kamp framför oss för att besegra cancern. HV har bara en match nu som man ska vinna för att ro hem SM GULDET!!! Hoppas att de gör allt i sin makt för sig själva, laget och för oss som lever och har HV i våra hjärtan.

Nu måste jag vila. Tack än en gång för allt underbart stöd vi får, jag och familjen ❤❤❤