I går eftermiddags så kom läkaren äntligen förbi. Thomas berättade att man lyckats få kontakt med Karolinska angående det jag har växande vid ögat. Det är en tumör som växer där. Den sitter även så illa att något kirurgiskt ingrepp inte är aktuellt då risken är stor att jag skulle lämna in på operationsbordet. Tumören sitter tydligen vid huvudpulsådern 😢😢😢 Det man funderar på är att testa en strålningskniv och den behandlingen sker i Stockholm…

Jag blir bara glad om man kan få bort den här skiten. Så less allt vad cancer heter. Vet inte om det finns någon värre sjukdom. All väntan tär på en. Denna gången har jag bett om enn kuratorsķontakt. Har insett att det kan vara bra att ha.

Idag har jag varit borta i stort sett hela dagen. Har inte gjort annat än sovit har det känts som. Tagit morfin i tablettform i stället för spruta och det har inte alls fungerat i smärtlindrande syfte 😔 Har fortfarande inte hört något om Karolinska haft upp mitt ärende idag. Har i alla fall lyckats få i mig lite mat och det i sig är bara positivt då jag knappt fått i mig något sen den 19 april…

Kärlek till er alla som är med mig och familjen på denna resa vi gör ännu en gång… 😇 Kram