Det har varit ett tungt dygn för mig och familjen. Igår så kom en av mina läkare på eftermiddagen. Han hade ringt ner till Karolinska för att höra angående mig och behandling. De hade ju haft upp mitt ärende på konferansen. De har nu bara lämnat ett muntligt svar men det känns deffinitivt! 😔 Man vågar inte använda ”strålningskniven” då man annser att tumören sitter så illa att riskerna är förstora att träffa kropospulsådern eller vad det nu var och då skulle det vara ”game over”
Så idags läget så finns det inte så många allternativ. Det är strålning och cellgifter men man vet inte än om det ä en alternativ behandling.  Man vill inte förbereda sig för vad som komma skall än utan att ha gett cancern en riktig fight!!! Än så ska jag vandra många år på vår underbara jord med min familj.

Jag är så fantastiskt glad och lycklig över det fantastiska stöd som vi får av både vänner och främlingar. Man slutar aldrig att förvånas över hur stora hjärtan människor har. Ur min sitts så tycker jag att det verkligen finns hopp för mänsklingheten ❤

Nä, nu är det nog dags för litet möte med mr John Blund. Sov Gott alla vänner, nya som gamla. Krraaammmmm ❤❤❤🏒

Idag så fick jag fantastisk post från mina vänner på facebook i gruppen HV FANS….

Guldtröja