Ligger här i sängen på sjukhuset. Igår fick vi beskedet man absolut inte vill ha. Vi fick besked att man ska ge strålning mot tumören. Det är inget som kan bota utan det är för att hålla den utan för att få den till att minska så jag ska slippa den värsta värken. Sen hoppas jag att man kan hålla den i schack tills man hittar ett botemedel eller ett sätt att få bort den utan att jag ska sätta livet till.

Fuck cancer!!!  Nu är ju jag så att jag inte kan ligga och vänta på att dö utan Jag jobbar för fullt med att fatta allt, förstå varför mm. Jag kan inte hitta en förnuftig förklaring 😢

Jag vet att det är hemskt men jag kollar upp vad och hur mina småsaker ska fördelas när jag har lämnat in. Det kommer säkert ändras många gånger då jag tänkt leva länge till. Men det är nu man verķigen funderar på livet och hur man vill lämna det…  Vad är viktigt för mig? barnen? Släkten? Ja, listan kan göras lång.

Det sista man vill är att det ska bli bråk om vem som ska ha vad. På så sätt är jag glad att jag inte äger en massa saker. Jag är glad att vi har gjort knivar till Mattis och Niklas, då har de något bestående minne efter mig som de kan använda sig av också. Ska göra en till Tobias också när jag börjar behandlingen i Umeå.

Vet att det ser hemskt ut att man ligger och funderar i sånna här banor men jag vill att det ska bli rätt!!! Uppmanar alla att fylla i ”vita arkivet”, där har ju anhöriga hjälp med allt. Kläder, musik mm. Det är inte lätt för anhörig när någon ryckts bort. Vita arkivet är då ett fantastiskt hjälpmedel. Man behöver ju bara snubbla och bli som en grönsak resten av sitt liv, har man ifyllt ett vit arkiv så har man som anhörig stor hjälp!!!

  Fick till sjukkhuset fråñen HV Suporter.

Jag är så stolt, glad, tacksam ja allt för att jag är HV suporter. Det enorma stöd  vi får från fansen är helt overkliga. Alla vänner vi har som hör av sig… Det betyder så mycket! Det betyder så oerhört mycket trotts att jag är dålig på att höra av mig. Tyvärr har ju inte jag så mycket energi men jag är fri att komma och gå lite som jag vill från sjukhuset. Det som begränsar är ju orken. Allt det här stödet som vi får från hela lndet är fantastiskt ❤ Kunse inte i min vildaste fantasi inbilla mig att få ett sånt stort stöd i vår kamp mot den här hemska sjukdommen

Till veckan hoppas jag att vi kör igång med någon form av behandling mot tumören. Så man kanske kan slippa att ligga inne så här mycket.  Snart legat på cavdelningen i 3 veckor. Tacksam att Anneli ringde och pratade med sjukvården för då var jag inte tuff…