Då är jag tillbaks på avd 14. Haft permision, så då har jag varit hemma med Anneli.  Tobias och hans Johanna kom upp igår för att hälsa på oss. Skönt att jag kunnat få träffa dom på hemmaplan i stället för på avdelningen. De åker hem till Tidaholm i morgon igen. Igår var jag bra trött när jag var hemma. Men det var ändå mysigt för när vi satt i soffan dså somnade Anneli mot mig ett tag ❤ Idag var jag betydligt piggare men det kan bero på att jag lyckades portionera ut morfinet bättre än i går..

Idag fock jag dricka kaffe ur finmuggen…

Fått ett vackert armband av min stora kärlek och sambo som hon gjort

Blev riktigt snyggt tycker jag 💖

Jag tycker det är obehagligt med högerögat. Dels gör det ju ont men det går ju så fort allting. Tycker det är stor skillnad på ögat om man jämför igår mot idag…

Höger ögat skelar och ögonlocket vill inte vara uppe

Ser för bedrövligt ut, ögat… I morgon börjar en ny vecka. Då hoppas jag att det blir klart med tandläkare och tider för att komma igång med strålning i Umeå… ja, jag hoppas man började någon form av behandling över huvud tagit. Det ähr så påfrestande med väntan och med värkren. Hoppas det blir att Anneli har möjlighet att kunna vara med i Umeå. Det är en trygghet att Anneli är med. Dels så är hon min trygghet och så vill jag ha med henne på denna resan. Älskar henne av hela mitt hjärta ❤