Då sitter jag på Hotell Björken. Anneli har precis åkt hem nu för hon ska jobba. Blir tomt när hon åker. Är en trygghet att ha henne med på undersökningarna och när man träffar läkare mm. Nu gör vi ändå så att man spelar in samtalen som man har med läkare för det är så mycket information som man får och man kommer inte ihåg hälften när man kommit hem. Därför är det bra att kunna gå tillbaks och lyssna vad som har sagts. Ofta så skiljer det sig vad jag tycker de ha sagt och vad Anneli tycker att de har sagt. Tyvärr så har hon haft rätt de gångerna…. 😉

Igår när vi kom upp hit till Umeå så skulle strålningen ha startat men jag blir  så dålig av att sitta still så på tåget så jag spydde 2 gånger under samtalet med läkaren och hade så fruktansvärt ont så vi fick hoppa över strålningen i går. Jag måste ta upp det med Thomas, min läkare i Sundsvall om jag inte kan få sjukresa med taxi, annars blir det jäkligt tufft att åka hem om helgerna. Idag har jag mått bra, fick i mig rejäl frukost, lunch och middag. Så efter att vi höjt Fentanyl plåstret och morfinet i går så fungerar jag bra igen. Jag vill inte öka mer i medicinering så jag hoppas att den här strålningen får tumören snabbt att minska litee i alla fall. Inbillar mig att då kanske värken i ögat också minskar.

Idag har jag varit på strålning och vad händeer då??? – Jo efter halva tiden så lägger maskinen av så vi fick avbryta strålningen!!! Går bra nu…. Men, vi hade i alla fall turen att få komma tillbaks nu på eftermiddagen och stråla det sista som var kvar så nu ligger jag i fas med strålningsplanen. Han även ner till Oasen och hälsa på alla kändisar (Gun-Eva och Janne) Visade mina planer på kniv jag ska göra. Har börjat slipa lite på  kniv nr 1. Denna gången ska jag göra klart en i sänder innan jag påbörjar nästa! Hunnit med att göra 2 st potatis stickor av renhorn. Bild kommer i morgon på hur de blev. Vill lära mig att göra armband, som HV-armbandet som vänliga HV-suportrar skickat till mig. Vill göra ett som är lite mindre då jag har så tunna armar så är de jag fått aningen förstora. Sen fick jag förslag på att göra isdubbar i HV färgerna. Tycker jag var en utmärkt ide! Nu är det enda imot mig tiden…. Så mycket jag vill hinna göra men så lite tid…. Nä, en sak i sänder så får vi se hur mycket som jag hinner med att göra.

Ja, nu är behandlingen igång vilket känns skönt! Bara hoppas nu att jag fixar denna behandlingen utan att bli för krasslig. Kommer mer uppdateringar framöver… Ha de gott nu alla mina vänner som jag känner och även ni andra också 😀