Strålningen är i full gång för mig nu. I dag så fick jag beviljat att få åka sjuktaxi till och från Umeå. Förhoppningsvis så kommer jag klara av det bättre än vad det går med tåget. Blir ju så dålig när jag åker tåget. Så i morgon bittig har jag fullt upp…. Ringa och boka hemresan och resa tillbaks upp på söndag, strålningen har jag på förmiddagen, ska inom Oasen och ta ”HV” kniven som vi har limmat idag. Får se om jag kan få tag i bladet på måndag till den riktiiga kniven jag ska göra, annars får jag börja slipa på ”HV” Kniven. Tror att den kommer bli riktigt fin…

Är lite orolig för magen… Jag får inte sköta den trotts att jag tar 20 droppar morgon och kväll pluss pulver som jag dricker varje morgon. Får jag inte sköta magen så mår jag illa och då får jag svårt att äta och då får jag mer ont och får troligt vis läggas in på vårdavdelning. Det vill jag ju absolut inte. Jag måste ändå säga att jag är nöjd med att jag orkar gå hyffsat långt än så länge. Runt 4500 steg om dagen har det blivit denna veckan. Bara att gå till och från strålningen från Hotell Björken är 2 – 2.5 km varje dag 😀

Längtar att komma hem i morgon. Få komma hem till familjen och till sina egna grejor. Hade det inte varit för Oasen här på hotellet så skulle man ju dö av uttråkning. Där får man ju vara lite kreativ eller bara sitta och prata skit. Tycker ändå att jag lyckats hålla mig aktiv. Förberett för 2 knivar, gjort potatis sticka, gjort hudkräm, ställ till surfplattan, paracordarmband och pratat strunt med personalen 😉 Ja, jag har lyckats hålla igång och fått dagarna att gå 😎 På måndag ska väl mitt knivblad komma som jag väntar på så då kan jag köra igång med den kniven. Sen har jag kvar att göra 2 slidor, en till var kniv. Tror att det är dom som kommer ta längst tid för mig att göra. Men jag har fram till den 20 juni på mig att bli klar så det ska jag hinna. Bara jag fokuserar på att göra en sak i sänder 😛

Näää, det får nog vara allt för i dag då ögonen går i kors på mig nu….

Sov gott önskar jag er alla. Kram