Sitter i taxin på väg hem från Umeå. 2 veckor av strålning är nu avklarade. Början till blåsor i gommen har jag fått på grund av strålningen och så har vänsterögants hornhinna blivit torr fläckvis så jag måste smörja det. Märkt att jag ser sämre på vänsterögat, så därför fick jag gå till ögonmottagningen för att kolla upp synen. Var rädd att det berodde på strålningen. Vill ju inte tappa synen på det ögat också, det är jag livrädd för.

Här är min strålningskarta. Mest strålning i gula området och som jag förståt så är det andta vad som även träffas vid strålning

Anneli och Alex kom upp i onsdags. Skönt med stöd och hjälp. Vi åkte ut till Avion och kollade lite där. Tycker det är som Birsta. Några andra butiker men annars så är det bra likt. Det har blivit en hel del gjort på Oasen denna veckan också. I onsdags blev jag intervjuad av landstinstidningen (tror jag att det var) om Oasen och vad det betyder för oss patienter. Kan inte lovorda det stället tillräckligt mycket! Man kan sitta och pyssla, snickra  göra glasfigurer/smycken, paracordarmband, knivar, smycken, sidenscarfar poch mycket mer. Man kan även komma ner dit och prata skit. Man får chansen att glömma bort cancer och skit en stund och det är skönt.

Jag har fått mycket gjort av det jag hade tänkt göra. Till veckan så ska jag göra en läderslida till en kniv och sen håller jag på med en slida som består av både renhorn och läder. Det är mina måste saker till veckan. Så länge jag är och mår hyffsat så ska det inte vara några problem att få de klara under veckan. Har gjort med ehjälp av personalen ett armband som jag blev jätte nöjd med.

Nu är jag snart hemma och det känns skönt. Koppla av och njuta av att slippa strålning mm i ett par dagar. Sköt om er och ha en trevlig helg 😀