Hejsan mina vänner 😀
Sitter nu hemma. 3 veckor av strålning är nu avklarade i Umeå. Allt har gått som planerat. Jag har klarat strålningen ganska bra. Det enda som hänt är att jag tappat lie hår…

Mina lediga stunder i Umeå har jag tillbringat nere på Oasen som finns på Patient Hotellet. Här kommer en del av det jag gjort dessa veckorna…Ja, detta är en del av det jag gjort och jag är enormt nöjd med dem. I måndags så träffade jag och Anneli en läkare inför utskrivningen. Han hade inget nytt att komma med om hur man kommer gå vidare i min behandling. Från och medidag så tillhör jag öron-näsa-hals här i Sundsvall igen. Man ska försöka få med mig i konferansen så fort som möjligt. De ska återkomma till mig om hur det blir och går…

Vi fick även denna gången åka taxi hem. Kan säga att det var nog den värsta resa som jag gjort. Det kom en buss med ramp för rullstolar och 5 sittplatser. Säterna var bland det värsta jag varit med om. Stenhårda och obekväma. Ingen plats för benen var det heller. Vi åkte från Hotell Björken 13:00 och vi klev ur taxin hemma 17:15… Hade varit smidigare, bekvämare och gått fortare att tagit tåget. Som tur är så var det sista resan jag gjorde.

Det värsta nu är att man har absolut ingen aning om vad som kommer hända. Kommer man jobba för att kunna operera bort tumören som är kvar, om det nu är någon tumör kvar. Vad har man för planer??? Det påverkar ju inte bara mig, det här utan hela familjen påverkas. Alla undrar ju vad som kommer hända… Det enda jag kan svara är att jag inte vet! Det är frustrerande att inte veta. Det är ju mitt liv det handlar om

I veckan som gått har jag haft tur på min tävlingssida. Först vann jag en stuga i Ammerån för 4 pers i en natt. Sen vann jag en klocka från XXL  med GPS mm värd 2800 och i fredags vann jag 2 dagars biljett till Kramforsdagarna, de kunde jag tyvärr inte utnyttja. Nu får jag ta en dag i sänder och se vad som jag orkar med. Till veckan ska jag börja med att minsk mina morfindoser. Vill ta så lite piller som möjligt men ändå vara smärtfri.

Vi lyckades att få en bild på vad han tror är tumören som ställer till det för mig.