Nu har jag inte skrivit på ett tag här. Igår så gav jag Tobias kniven jag gjorde till honom när jag fick strålningen i Umeå. Känns skönt att alla barnen nu har fått något efter mig.

   Detta är Tobias kniv 😀
Jag har hunnit med en efterkontroll på Sundsvalls sjukhus sen jag blivit klar med strålningen. Den läkaren jag fick träffa på menade att vi inte kommer att göra någon MR för tumören är ju obotbar!!! Vill man ändå inte veta hur tumören reagerat på strålningen? Kanske den minskat och man kan sätta in cellgifter så att tumören försvinner helt, eller så gör den inte det men man vill väl pröva alla vägar??? Nu har jag bett att få träffa min läkare när han kommer tillbaks från sin semmester. Har varit på ögon och kollat synen. Ser 0.9 på vänser och helt blind på höger så det är ju ändå bra tycker jag. Så länge synen inte blir sämre så är jag glad.

Jag har gjort kniv till Alex också vilket jag tror han blev glad över. Frågade Moa om hon också vill ha en kniv och det ville hon och verkade bli jätteglad att jag vill göra en till henne också. Självklart jag vill! Har ju funnits i deras liv de sista 10 åren… Har påbörjat den kniven. Ska köpa 2 komponentlim, sätta ihop den och sen börjar filandet och slipandet. Blir betydligt mer jobb med den kniven då jag inte har tillgång till maskinerna jag hade på Oasen men det ska nog gå ändå…
Tror jag varit sängliggande sen runt den 28 juni. Inte varit upp mycket ur sängen. Började att trappa ner på medicinerna alldeles för fort och det gjorde att allt jag fick i mig kom upp med en jäkla fart. Den 13 juli hade vi bokat en fiskeresa med guiden Niklas Forsgren åt Morgan som han fick förra året i 50 års pressent av Anneli, mig och barnen. I fjol blev den aldrig av då jag fick mitt cancerbesked, så nu skulle han få komma iväg. Jag var liggande fram tills vi skulle åka för jag får inte i mig mat eller något. Vi kom i alla fall iväg 😀

Morgan landade en gädda på 8960 gram 🖒
Käns skönt att det var han som fick landa den monstergäddan. Det drogs upp 10 gäddor och själv fick jag en 1000 bröder på 4 hg. När vi kom hem från by så blev jag åter sängliggande och hade det inte varit för Anneli så hade jag inte ens fått i mig mina mediciner. Det är väl den enda tiden jag haft ögonen öppna… Så igår bar det av till sjukhuset och de la in mig. Nu har jag näringsdropp som går om nätterna. Fick i mig 3 yoghurt i går men de kom upp i natt igen. 😢 Så jävulskt less på den här cancern!!! Jag vill ju var frisk och kunna vara hemma med familjen. Att vi skulle kunna göra så mycket med barnen i sommar har man fått lägga på hyllan då ekonomin inte finns.

Det är piss att de ska bli lidande av min cancer ännu en sommar. De ser att deras kamrater är på Grönan, Lisseberg, badar mm och här ligger jag… Tobias och Johanna kom upp i söndags på 1 veckas semester… jätte skoj tycker jag men som sagt var här ligger jag 😢 Hoppas att jag inte behöver ligga inne så många dagar då jag vill vara med min familj. Duktigt less nu på allt vad cancer heter!!!