Nu har syster med man och barn landat. Sover på madrasser hos oss Roligt att de dök upp även om det bara blir ett par dagar. Träffar ju inte min släkt så ofta. Tobias och Johanna åkte ju hem i måndags. Är så glad att jag blev utskriven från sjukhuset så att jag fick hitta på lite med dom nu när de var hit.

Hälften av min släkt bor i eller runt Kalmar och hälften i Blekinge så det är ju en bit att åka om man vill träffa släkten och vänner. Kostar ju en del också. Man har ju inte många kronor nu när man är sjukskriven och har varit det i över ett år nu. Knappt så man klarar av alla räkningar. Medicinerna kostar ju skjortan och inläggningarna också för den delen.

Skulle ju åkt ner redan förra sommaren men då kom ju den här jävla cancern. Samma visa i år 😢 Tänk om man kunde få bli frisk så att man kunde åka söderut och träffa all släkt. Många år sedan sist och frågan är om man över huvud taget kommer att kunna åka så långt mer. Jag gör allt i min makt för att besegra cancern för jag är inte redo att dö än på många år. Är fortfarande så mycket jag vill göra och se. Jag är inte ens 50 år och man har planerat sin begravning in i minsta detalj, allt för att underlätta för de man lämnar efter sig och för att det inte ska bli tjaffs. Hemskt när man tänker efter men jag tycker att alla åtminstone skulle fylla i det vita arkivet. Då vet anhöriga vad och hur man vill ha det. De är ju i en tuff period i alla fall med att bearbeta sorg mm. Jag försöker verkligen att ta till mig av allt nu. Man tar inget förgivet längre och man njuter mer av stunden här och nu…

Jag är så glad att vi har ett sånt stort stöd av vänner och även av människor som vi aldrig har träffat tidigare. Är så oerhört tacksam för alla dessa människor som givit bidrag, köpt smycken och armband som jag gjort. De har verkligen varit räddningen många gånger, de pengarna som man fått in då.

Nu ska jag i alla fall inte ha för brått att bli av med alla medicinerna. Jag har skurit ner flr mycket och för fort varje gång och då har det slutat med inläggning för jag får inte behålla något mm. Nu, sista gången hade jag tappat 10 kg på 1 månad. Det är enormt mycket för mig då jag är en tunnis sedan innan cancern…

Min dosett. Sen tillkommer morfinplåster och kortison…

Nej, det får nog bli allt för denna gången… Sov gott mina vänner.