God dag. Nu är det ett tag sen igen som jag var in och skrev här. Vad har hänt??? Jo, familjen och jag blev bjudna till Furuvik för att se tAKiDA. Riktigt bra koncer och jag fixade att gå runt där. Fick sätta mig 1 timme i bilen och vila men det var också allt..

tAKiDA

Vi hade en hyrbil från Mabi som jag hade vunnit 1vecka som vi hade ner till Furuvik/Gävle. Efter det så blev jag liggande tills i torsdags. Då for Jag, Anneli och Moa till Sollefteå och gjorde rent Annelis mormors gravsten, sen drog vi vidare till Stefan och Nina. Där satt vi och njöt av vädret, sällskapet och så Bertil förstås

Bertil 😍

Det är ett år sedan vi träffade dom sist och då hade vi en Skoda somvi hade vunnit i 1 vecka.

Denna körde Anneli runt med nu:

BMW 320

Betydligt bättre utrymme än vad jag förväntade mig. Den lämnade vi i fredags och sen har jagvarit liggande igen. Har ingen energi och svårt att få i mig något. Har även ont till och från i själva högerögat. I bland är det runt ögat det värker. Men det är något som kommer och går med värken. Jag har ingen ork!!!

Får ju inte i mig något heller så det är ju inte konstigt heller att jag inte har någon ork. Hade jag ätit så hade jag ju fått energi meninte ens näringsdryckerna får jag i mig…