Idag har vi varit på läkarbesök hos onkologen här i Sundsvall. Jag ska bli den 1a i Sundsvall som ska prova immunterapi mot den cancern som jag har. Det är ingen botande behandling utan en bromsande behandling. Den ska alltså hindra tumören från att växa ytterligare.

Det ska bli spännande att pröva. Man får ett dropp i 1 timme var 14e dag bara 👍🏽Man ska tydligen inte bli lika dålig som när man får cytostatikabehandling.

Man är ju beredd att pröva allt för att få bort den här skiten som invaderat min kropp. Fuck Cancer!!! Jag är så less på den här jävla cancern. Jag vill vara frisk och kunna hitta på saker, kunna fara på jobbet mm. Saknar jobbet och alla jobbarkompisar. Sen märks det ju framför allt på ekonomin att man inte jobbar. Det är så fruktansvärt mycket man får avstå pågrund av den här jävla cancern!!!

Skulle vara underbart att bli av med denna cancern så vi alla kunde lägga denna delen av vårt liv bakom oss.

Nu har vi bestämt att åka ner till HVs premiärmatch den 16 september. Det vill säga om inget händer med mig så att vi inte klarar av att åka ner. Funderar på att försöka sälja lite av armband, örhängdn och halsband jag gjort för att finnansiera resan tur och retur till Jönköping. Det kostar ju oss en del.