I dag vaknade jag av att telefonen ringde. Det var min läkare, Thomas Eriksson som ringde. Han hade kollat på röntgenplåtarna som jag tog igår. Det visar att strålningen jag gjorde sist i Umeå inte haft någon verkan. Tumören har i stället vuxit sen man kollade den. Det var lite det jag var rädd för i och med ögat har stängts igen. Direkt efter strålningen så var ju båda ögonen öppna och nu så är ju bara vänster ögat öppet. Känns ju inte okej… Jag hade faktiskt hoppats att tumören skulle ha minskat lite i alla fall.
På torsdag nästa vecka så kommer vi starta den nya behandlingen, immunterapin. Jag har stora förhoppningar på den behandlingen. När man läser på nätet så verkar det som att en del har blivit av helt med tumören av den behandlingen. Hoppas att jag har den turen jag med. Fast den behandlingen är ju egentligen till att hålla tumören i schack, det är ingen botande behandling. Men, man ska aldrig säga aldrig… Hoppet är det sista som överger en.

Vi, jag och Anneli har bestämt att vi ska åka ner till Jönköping till den 16 september. Då möter HV71 Djurgården i sin premiär match för denna säsongen. Nu skulle jag vilja få ihop 600 kronor så jag kan köpa en matchtröja. Min älskade Anneli har varit i kontakt med Johan Davidsson. Så nu är det bestämt att han ska försöka träffa mig när vi kommer ner 😀 Helt otroligt!!! Tänk att vi ska få träffa Davidsson!!!❤ Håller tummarna att det blir så.

Tobias och Johanna ska också följa med på matchen.  Kan kanske bli en HV supporter av han också 😉 Han har ju aldrig sett en match live. Carina ska också följa med ner och det känns bra. Då kan hon och Anneli turas om och köra. Sen kan jag vila och Anneli har ändå någon att prata med 😁 Längtar verkligen tills vi ska åka ner.

Hoppas att jag kan sälja lite armband. Då kanske jag kan få ihop till en matchtröja på det viset. Annars blir det nog svårt för mig att få ihop de pengarna.

Här är några förslag på armband:

Detta är några exempel på armband. 50 kr/st eller valfritt belopp över 50 kr. Jag gör även änglar halsband som jag säljer. Är ni intresserade av något så skicka mig ett PM på Facebook eller skriv en komentar här på bloggen…

Nu ska jag ladda för behandlingen som starta nästa vecka, den ska bli riktigt bra. Det har jag bestämt 😛Vi har fått vår beskärda del av bakslag nu. Det är dags för lite possitiva nyheter…

Sköt om er mina vänner….