Nu har jag varit och gjort en skigt röntgen idag. Man vill se så att jag inte har fått några metastaser i lungor eller i buken. Nu är det bara 1 vecka kvar till vi kör igång med immunterpin 😀 Det är verkligen något jag ser fram emot. När man läser om immunterapin så står det väldigt mycket possitivt. Verkar som en hel del har blivit av med sina tumörer av den behandlingen. Man kan ju hoppas att jag har den turen också.

Skulle verkligen vilja komma igång och jobba igen. Saknar det!!!

Vill tacka alla som har gett bidrag och som har beställt armband och änglar halsband. Jag har fått ihop till en HV Tröja och har nu beställt en. Får jag in mer bidrag eller beställningar så kommer de pengarna att gå till biljetterna, boendet och bensinen.

Här är ett utvall av vad man kan beställa:

Vill man beställa så skicka ett pm på facebook, skriv här på bloggen eller ett sms på 0767895456. Vill man skicka swish så är det på samma nummer.