Hela jäkla helgen har jag varit liggande 🤒 Inte fått i mig mer än lite vätska, allt har kommit upp igen. Så  igår när vi skulle byta Fentanylplåster så höjde vi det till 175 mg igen.

Jag har fått en hel del beställningar på armband vilket jag tycker är skoj. Men det kan ta några extra dagar att göra dom när jag mår dåligt. Tänkte bara så att alla är medvetna om det. Jag kommer att göra dom så fort jag hinner.

Vi är så oerhört tacksamma för alla som beställer och för alla som ger bidrag. Det är så stort❤❤❤

Nu på torsdag så ska jag börja min nya behandling, Immunterapin. Ser verkligen fram mot det. När man läser om det på nätet så verkar det oerhört positivt. Flera verkar ha blivit av med sina tumörer fast det inte är en botande behandling. Klart att jag hoppas på att ha samma tur som de har haft. Jag känner en som håller på med samma behandling och hennes tumör har minskat efter bara några behandlingar.

Hur det än går så får jag aldrig mer tillbaks synen på högerögat men det kan jag leva med. Jag har ju så gott som full syn på vänsterögat så jag får vara nöjd med det 😀 När vi är ute så har jag oftast lapp för ögat. Det känns som man får vila ögat då. Men man ser framför allt hur barnen vänder sig efter en och kollar. De verkar tro att man är en pirat för man har lapp för ögat 😂😂😂

Idag hoppas jag att jag får i mig lite föda så man får lite energi.

Sköt om er alla mina vänner och läsare av min blogg. Hoppas att ni får en riktigt bra vecka