Nu ligger jag här än en gång på sjukhuset. Började väl må lite sämre i slutet av veckan. I helgen var Anneli iväg med barnen så jag var hemma själv. Hade så mycket jag tänkte få gjort. Men i stället så tillbringade jag tiden i sängen eller på toa för att kräkas. Hurra vilken helg😨

Igår så ringde Anneli till Onkologen här och berättade om hur jag mådde så då sa dom att vi skulle komma in omedelbart. Beror nog en del på min nya behandling, de vill väl ha koll så det inte är på grund av den som jag mår som jag gör. I både fredags och lördags kunde jag äta men på lördagseftermiddagen slog det till ordentligt. Kunde inte ens skölja ner medicinerna med vatten utan det kom upp med en gång. Jäkligt jobbigt när det blir så.

Nu ligger jag här på onkologen avd 13A än en gång. Känns som jag snart får ett eget rum här och få posten hit skickad 😴 Nä, nu får det bli lite ordning på torpet. Jag och Anneli ska ju snart ner till Jönköping och se på HVs premiärmatch mot Djurgården den 16 september. Det ser jag verkligen fram mot. Det lär ju vara riktigt drag i hallen då. Anneli har ju varit i kontakt med Davidsson så jag ska få träffa honom också… SÅ stort det är!!!

Har bara en beställning kvar på armband att göra så de ska väl bli klara under veckan räknar jag med. Har en ängel som jag ska göra också. Så är det någon som känner att man vill beställa armband eller änglar så finns det utrymme för det. Allt jag får in nu går dels till sjukhusräkningar men även till resan ner till Jönköping.

Ha de gott alla mina vänner, både gammla som nya. Sköt om er

Kram 😇