Japp, då har man fått en kompis att dra på 24 timmar om dygnet. Det är efterhängsen jäkel…. Morfinpumpen Håkan 😉 Hoppas att det kommer fungera bra för då slipper jag många av tabletterna jag äter. SSIH kommer att besöka oss lite då och då för att byta ”patron” på Håkan. Känns som detta kan bli bra. Framför allt så slipper både jag och Anneli vakna varje natt vid 03 för att jag ska ta medicinen. Ja, Anneli också… hon vaknar ju av mitt larm så att Håkan kom med i bilden är bara bra för oss båda då vi får bättre sömn.

Detta är Håkan 😉

Han ska förbättra tillvaron för mig och familjen på obestämd tid. Fungerar den som den ska göra, då kommer jag inte ha ont. Därför har jag bara fått sova runt 2 1/2 timme i natt, då doseringen var för liten. Men idag har den justerat så att den ska ge mig den mängd jag behöver för att vara någorlunda smärtfri. Det har fungerat bra under dagen. Har fått ta 2 extra doser nu i kväll. Kan bero på sömnbrist också att jag känner av huvudet nu i kväll.

Idag så tittade Carina och Svene förbi en kort sväng. 😀 Roligt att de hälsade på. Man skulle haft pärlorna här nu, då skulle jag kunna göra lite armband och änglar. Det är ju faktiskt några som beställer armband men även några änglar. Det är faktiskt 2 mindre företag som köpt armband till sina anställda. Nu råkar ju jag känna den ena företagaren och då hade den i sin tur tipsat företagare nr 2. 😀 Jag tycker det är skoj att hålla på med armbanden och, ja hela den här grejen med att göra armband, änglar, paracord armband mm.

Det glädjer oss att det ändå varit så många som velat köpa för då har jag haft något att sysselsätta mig med. Detta med pärlor har varit min grej att kunna fly bort från allt ďet här med cancern och att det är en obotlig tumör som växer inuti mitt huvud. Hur stor kan en tumör bli innan den börjar påverka annat än synen? Ush vilka jä*la tankar man kan ha…

Nä, fortsätt gärna beställ armband, änglar och örhängen med änglar. Det aktiverar mig och pengarn går förutom till mina sjukhusräkningar till att kunna köpa in lite mer material för att göra fler grejor. Tanken är att kunna göra paracord armband också för att sälja.

Nä mina goda vänner, nu ska jag se SCA Cupen på surfen. Timrå Ik möter Mora nu och har tydligen tagit ledningen med 2-0 😀🏒

PS. Om ni kollar i menyn under säljes så ser ni delar av vad jag gör för att sälja 😉

Kram på er…